Karlsro Marin AB söker en självgående marinmekaniker/tekniker till vår verksamhet som bedrivs från vår huvudanläggning i Norrköping, samt vårt dotterbolag Arkösunds Marin AB i Arkösund. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att bli Karlsro Marin AB på Kommendantvägen, där vi förutom verkstad har butik, uppläggningsområde och varmförvaringshallar.


Framförallt söker vi någon med arbetslivserfarenhet, men vi ser gärna en självgående, motorkunnig mekaniker/tekniker. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av framför allt Volvo Pentas motorer, drivlinor och diagnossystem. Även Mercruiser, Mercury Outboards och Honda Marine är bra meriter. Vi är auktoriserade för ovanstående märken samt för ytterligare ett antal tillbehörsleverantörer av bland annat el, navigation och komfortutrustning.


Som person ska du kunna jobba självständigt, likväl som i grupp. Du är positivt inställd och gillar problemlösning. Noggrannhet och kvalitet är våra ledord.


Körkort för personbil är ett krav. BE-kort är en god merit. Båtvana är en mycket god merit.

Ansökningar skickas enbart via mail till John Jansson (john.jansson@karlsromarin.se). Vid ansökan vill vi ha ditt löneanspråk.