Butiken

Välkommen in till Lotta, Jörgen och John i vår välsorterade butik. Sommaren är äntligen här, och vi har som vanligt ett välfyllt sortiment för med reservdelar. Vi har det mesta du behöver, oavsett om du har en styrpulpetbåt, arbetsbåt eller en yacht! 

Har du inte möjlighet att besöka oss? Skicka ett mail med ordet "ORDER" eller "BOKNING" först i ämnesraden så kan vi prioritera dessa meddelanden och återkoppla så snart vi kan, med hur vi kan lösa just ditt problem. 

Service

Vår verkstad där Tobias, Anders och Tommy jobbar, utför vi allt från enklare motorservice till helrenoveringar av såväl utombordare som inombordare. Vi är även specialiserade på re-powering (motorbyten) och installation av nya navigationssystem. Tveka inte att höra av er för ett kostnadsförslag för just din båt. I Arkösund finns en verkstad där vi kan ge er snarlik service som inne i Norrköping och här jobbar Per, Johan och Stefan. 

Gör en serviceförfrågan

Servicepriser

Följ knappen för att ta del av våra prislistor för service och tilläggsarbeten. Alla priser är inklusive moms och material tillkommer utöver arbetsdebiteringen om inget annat anges.

Prislistor

Motor- och båtleverantörer

Kvalité är av högsta vikt för oss, därför har vi valt att sälja inombordsmotorer från Volvo Penta och Mercruiser. På utombordssidan säljer och lagerför vi Honda och Mercurys modeller. 

Serviceförfrågan