Butiken

Välkommen in till Lotta, Jörgen och John i vår välsorterade butik. Våren börjar göra sitt intrång i Sverige, och vi har som vanligt ett välfyllt sortiment för vårens rustningsjobb. Vi har det mesta du behöver, oavsett om du har en styrpulpetbåt, arbetsbåt eller en yacht! OBS! Med tanke på situationen med Coronaviruset lägger vi större fokus på telefon- och mailordrar. Hör av dig till oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt! 

Vill du dela upp betalningen eller betala via faktura kan vi erbjuda olika alternativ från Ecster. Ecster samarbetar med tusentals säljföretag över hela Sverige och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik.

Ecster är en del av Svenska Handelsbanken AB. Kreditgivare är Ecster AB.

Service

Vår verkstad där Tobias, Anders, Axel, Tommy och Oscar jobbar, utför vi allt från enklare motorservice till helrenoveringar av såväl utombordare som inombordare. Vi är även specialiserade på re-powering (motorbyten) och installation av nya navigationssystem. Tveka inte att höra av er för ett kostnadsförslag för just din båt. I Arkösund finns en verkstad där vi kan ge er snarlik service som inne i Norrköping och här jobbar Per, Johan och Stefan. 

Gör en serviceförfrågan

Servicepriser

Följ knappen för att ta del av våra prislistor för service och tilläggsarbeten. Alla priser är inklusive moms och material tillkommer utöver arbetsdebiteringen om inget annat anges.

Prislistor

Motor- och båtleverantörer

Kvalité är av högsta vikt för oss, därför har vi valt att sälja inombordsmotorer från Volvo Penta och Mercruiser. På utombordssidan säljer och lagerför vi Honda och Mercurys modeller. 

Vi har även valt att vara återförsäljare för Sandström-båtar. Klassiskt tidlösa och robusta båtar med många valmöjligheter och hög kvalité. Vi har ingen visningshall, men det finns gott om informationsmaterial i vår butik. Du kan även läsa mer om Sandströms utbud på www.sandstrombatar.se. Är du intresserad av att köpa en Sandström beställer vi en och kan antingen leverera den till dig som ett halvfabrikat eller färdigmonterad med komplett motorinstallation. 

Lånelöfte

Serviceförfrågan