Traileruthyrning

Då vi är återförsäljare för TK Trailer har vi bestämt oss för att hyra ut ett begränsat urval av TK’s trailersortiment. Ett gyllene tillfälle att prova på TK’s berömda rykte som ”King of trailers”! Osäker på om du får dra trailern med din bil? Vi har med registreringsnumren direkt på sidan för att du ska kunna kolla i Transportstyrelsens Släpvagnskalkylator här! För resterande av TK’s modellprogram klicka här.

Vagnarna är utrustade med gångramp, stabila aluminiumstänkskärmar, reservhjul, verktyg för eventuell justering av stödrullar eller däckbyte samt 3-4 spännband i fast monterad låda.

Endast GHP 04Z (BT1300) är utrustad med dubbade vinterdäck. Övriga vagnar är utrustade med däck som ej kan användas vid vinterväglag!

TK BT750

Enkelaxlad
Obromsad 80 km/h-trailer
För båtar upp till ca 5,4 meter
Maxlast 580 kg
Regnr ZFD 97J
Pris per dygn 800 kr inkl moms

Gör en bokningsförfrågan

TK BT1300

Enkelaxlad
Bromsad 80 km/h-trailer
För båtar upp till ca 6,5 m
Maxlast 940 kg
Regnr GHP 04Z
Pris per dygn 1 200 kr inkl moms

Gör en bokningsförfrågan

TK BT3500

Boggieaxel
Bromsad 80 km/h-trailer
För båtar upp till ca 9 m
Maxlast 2 770 kg
Regnr GAK 74E
Pris per dygn 2 200 kr inkl moms

Gör en bokningsförfrågan

Priserna gäller för helt dygn. Överenskommelse om tid för avhämtning/återlämning görs vid bokningsbekräftelsen. Vid 4-timmarshyra debiteras halva hyreskostnaden (kl 8-12 alt 13-17). För avhämtning/återlämnande utanför våra öppettider tillkommer 500 kr inkl moms per tillfälle (maximalt 1 000 kr). Besiktning av trailern sker tillsammans med personal från oss både vid avhämtning/återlämnande. Vid ev skada på trailern skall återställande av skadan betalas av vållande. ID-kontroll med körkort sker utan undantag. Betalning sker i förskott.

Gör en bokningsförfrågan nedan. OBS - det är endast en förfrågan och bokningen är bekräftad först när vi återkommit med bokningsbekräftelse, inom senast 24 timmar.

Gör en bokningsförfrågan