VERKSTADSDELEN ARKÖSUND AVSLUTAS

29 april 2024

På grund av personalbrist kommer verkstadsdelen på Arkösunds Marin att stänga helt den siste maj 2024. Det innebär att INGA service- eller reparationsarbeten kommer kunna bokas där längre. På varvet i Arkösund kommer vi initialt endast ägna oss åt bryggplatser, vinterförvaring, båtlyft och båtbottentvätt fortsättningsvis.

För service- och reparationsarbeten kommer vi erbjuda lyft- och transporttjänst till Karlsro Marin i Norrköping om man inte själv har möjlighet att ta båten till Norrköping. INGA service- eller reparationsarbeten kommer utföras på Arkösunds Marin efter 31:e maj 2024.

För frågor om befintliga brygg/bilplatser, vinterförvaring, båtlyft eller båtbottentvätt kontakta oss via telefon på 0125-200 53 (Johan) eller mejl [email protected] (mejlen går till Norrköping).

Vi är ledsna att behöva lämna detta besked mitt inför kommande säsong men i dagsläget har vi ingen annan lösning än att stänga verkstadsdelen. Vi hoppas på er förståelse, och vi hoppas att kunna erbjuda er en så god service som möjligt ändå, via moderbolaget Karlsro Marin.

Bakgrunden till denna förändring är att Per Åkesson, efter tio års anställning, valt att sluta hos oss och gå vidare i arbetslivet. Vi önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär! I dagsläget har vi inte tid eller möjlighet att rekrytera ny verkstadspersonal då det är brist på marintekniker.

Vänligen,

Ägare och personal på Arkösunds Marin AB